GET IN TOUCH

Ben jij een professional en wil jij werken met DEI•ZI? Meld je dan aan door het registratie formulier in te vullen. DEI•ZI is een exclusief merk, en om kwaliteit te waarborgen zoeken we onze partners en distributeurs zorgvuldig uit. 

Professionele salons

De haarstyling tools van DEI•ZI worden dagelijks gebruikt en verkocht door professionals. Onze klanten bestaan voornamelijk uit kappers/haarstylisten die DEI•ZI Professional gebruiken en verkopen. 
 
Ben jij ook actief in de kappersbranche én in het bezit van een geldig KVK-nummer en BTW-nummer? Wij bieden jou de mogelijkheid om te profiteren van voordelen die DEI•ZI biedt aan professionals om meer omzet te genereren.

Je krijgt binnen 24 uur een email toegestuurd met het antwoord of je bent toegelaten of dat jouw verzoek is afgewezen.

    You’re in good company

    Als professional in de beauty branche kun je na het inloggen bestellen. Zonder login is het niet mogelijk om op dit gedeelte van de webshop prijzen te zien en aankopen te doen. Alle aanmeldingen worden door ons persoonlijk op diverse factoren gecontroleerd, zodat enkel professionals toegang hebben tot deze professional webshop. Na aanmelding wordt je registratie op werkdagen binnen 24 uur gecontroleerd en ontvang je een bevestigings e-mail na goedkeuring.