De DEI•ZI RedIn voor mooi en onbeschadigd haar

Er zijn ontzettend veel stijltangen op de markt! Toch zijn wij als DEI•ZI professionel er van overtuigd dat de DEI•ZI RedIn zich onderscheid. De tang beschikt over verschillende technologieën. Deze technologieën beperken de schade aan het haar enorm.

Een van deze technologieën is de infrarood technologie. Deze technologie houdt de vochtbalans van het haar op peil. het op peil houden hiervan voorkomt overmatig uitdrogen. Het resultaat is maximale glans en zachtheid en minimale beschadiging aan het haar. 

Ook beschikt de tang over keramische platen met toermalijn. De meeste stijltangen beschikken slechts over keramische platen. Door de toermalijn zal het haar nog gladder en zachter aanvoelen. Daarnaast hebben de platen ionisch technologie. Dit zorgt ervoor dat de haarschubben sluiten waardoor pluizig en statisch haar wordt voorkomen. 

De RedIn heeft afgeronde platen. Hierdoor is de tang ook zeer makkelijk te gebruiken om te krullen of slag in je haar te maken. Heb je hier geen ervaring mee? Bekijk dan even onze Instagram voor tips & tricks @deiziprofessional.

De DEI•ZI RedIn is geschikt voor alle haartypes. Er is keuze uit twee verschillende tangen: de RedIn SP en de RedIn WP. Het verschil zit hem in de breedte van de platen. Heb je korter of wat dunner haar? Ga dan voor de RedIn SP. Heb jij lang, dik of krullend haar? Dan raden wij de RedIn WP aan. Twijfel je nog? Je kan altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze beautyagents via de chatfuntie of onze socials.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hey beauty! DEI•ZI Professional gebruikt cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen.