Ruilen & retourneren

 

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingsrecht verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed (of in het geval van levering in delen; het laatste goed of onderdeel van het goed) fysiek in bezit krijgt.

Voor het beoordelen van verbruiksartikelen (zoals stijltang, hair turban etc) is het niet nodig om de verpakking te openen en/of het product te gebruiken. Na opening en/of gebruik zijn producten niet meer in verkoopbare staat waardoor de waardevermindering 100% is.

Om de herroepingsrecht na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Als je het overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) zonder uitstel en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal voor deze terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen zonder uitstel, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen van de beslissing om de overeenkomst te herroepen. Je kan hiervoor gebruikmaken van het retourformulier. Aan de hand van het retourformulier kunnen wij de zending altijd herleiden naar de juiste bestelling. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening. 

Retouradres

DEI-ZI.com 
Gouderakstraat 42 a
3079 DB, Rotterdam
Nederland

IS HET PRODUCT DEFECT?
Als jouw DEI•ZI professional styling tool defect is, neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand invulformulier. Na aankoop van je DEI•ZI professional styling tool krijg je 30 dagen de tijd om je product aan te melden voor garantie. Dit houdt in dat wij jouw product kosteloos repareren of omwisselen wanneer het een technisch defect betreft. Mocht je je niet hebben geregistreerd of is het geen technisch defect, dan kan je het product voor een bedrag van €25,- laten repareren of waar nodig is omwisselen voor een nieuw artikel van dezelfde waarde. 

De verzendkosten worden gedeeld. Het pakket met de defecte haar styling tool kun je op eigen kosten afgeven bij een DHL of PostNL Servicepoint. Wij sturen jou de nieuwe of gerepareerde styling tool kosteloos retour.

DEI-ZI.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor zendingen die niet bij DEI-ZI.nl zijn aankomen. Overweeg dus of je jouw zending aangetekend en verzekerd wil versturen. Zorg ook dat je de zending voldoende frankeert, omdat we deze anders niet kunnen aannemen.

werkwijze

Wij houden van simpel

1

You Collect

Altijd recht op 14 dagen bedenktijd

2

We Build

3 jaar garantie

3

You Manage

DEI•ZI

Meer informatie