De DEI•ZI haarborstel met zwijnshaar

We kennen allemaal wel de reguliere haarborstel met de nylon pinnetjes. Echter zijn deze erg schadelijk voor het haar. Door de ruwe afwerking van de pinnetjes kan het haar en de hoofdhuid beschadigd worden. 

Een betere optie is de DEI•ZI hairbrush met zwijnenhaar die vanaf 25 juni op de markt is. Buiten het feit dat het geen schade toebrengt, heeft het nog vele andere voordelen voor het haar.

Zo nemen de haren van de borstel de huideigen oliën op en verplaatst dat naar de lagere gedeelten van het haar. Door dit te verplaatsen zal het haar een natuurlijke glans krijgen en zacht aanvoelen. Het haar heeft deze oliën ook nodig en geeft het een gezonde uitstraling.

De zwijnenharen zijn dicht op elkaar geplaatst en kunnen hierdoor ook stof en vuil uit het haar borstelen. Iets wat een reguliere borstel niet kan doordat de pinnen ver uit elkaar staan. Na het borstel met de DEI•ZI haarborstel ben je er dus ook zeker van dat het haar schoon en stofvrij is.

De haren van de borstel zijn stijf maar buigen wel mee. Wanneer het haar wordt geborsteld stimuleert dit de talgklieren en bloedvaten. Dit resulteert in meer talgproductie waardoor de haarschubben gezonder worden en zullen gaan glanzen. Daarnaast voelt het borstelen van het haar als een hoofdmassage aan. Echt een fijn momentje om voor jezelf te nemen.

benieuwd naar andere producten klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hey beauty! DEI•ZI Professional gebruikt cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen.