Vroeger gebruikte we altijd een gewone ruwe handdoek voor ons haar. Echter werden we steeds vaker geconfronteerd met het feit hoe slecht dit eigenlijk is voor het haar. Haar is op zijn kwetsbaarst en extra breekbaar als het nat is. Daarom moet je er extra voorzichtig mee zijn. Met de wens om een veilige handdoek te hebben, is het idee voor onze hair turban ontstaan. Na vele prototypes is dit product uiteindelijk tot stand gekomen. 

De DEI•ZI hair turban is gemaak van een speciale gesplitste microvezelstof in wafelstof. Deze stof is extra zacht voor het natte haar en beschadigd het niet.

We wilde een product creëren dat geschikt is voor iedereen, en dat is gelukt. De DEI•ZI hair turban is geschikt voor alle haartypes en ideaal voor krullend, beschadigd en fijn haar. 

Naast het feit dat de turban je haar beschermt, heeft het nog meer voordelen. Zo gaat de speciale microvezel stof ook pluis tegen. Daarnaast absorbeert de turban het water in het haar milder en sneller. Droogwrijven is daardoor niet nodig met de turban en het haar föhnen zal een stuk sneller gaan. 

Wil je je alvast klaarmaken terwijl je haar aan het opdrogen is? Ook hiervoor is de DEI•ZI hair turban ideaal! Door het handige knoopsysteem blijft hij stevig op je hoofd zitten terwijl jij je klaarmaakt voor de dag!