Beroep doen op uw garantie

Om beroep te doen op uw garantie stuurt u uw aankoop compleet met alle onderdelen en doos naar het onderstaande adres. Vul het formulier op deze pagina in, print deze pagina uit en stuur deze samen met uw aankoopbewijs mee met het artikel.

Onderzoek / repartiekosten zijn geheel kosteloos wanneer blijkt dat het artikel defect is ten gevolge van een fabricagefout. Wanneer het artikel onterecht ter vervanging / reparatie is aangeboden, zal er een bedrag van 25,00 euro berekend worden. Dit is incl. het retour zenden van uw oorspronkelijke aankoop.

De verzendkosten en het retour zenden van het nieuwe artikel zijn voor eigen rekening.

Tot drie jaar garantie

DEI•ZI biedt een beperkte vervangings garantie van 3 jaar op producten met verhittingsproblemen en andere storingen welke te wijten zijn aan een fabricagefout, zolang u het product bezit. De garantie geldt niet voor problemen ten gevolge van misbruik of normale slijtage.

Garantieformulier

LET OP

Vul op de computer de onderstaande velden in. Print vervolgens deze hele  pagina met de ingevulde velden uit. U hoeft dit formulier dus niet online te verzenden.

Wij kunnen geen retouren van artikelen behandelen welke zijn aangekocht bij Bol.com & Amazon.nl. Deze artikelen moeten geretourneerd worden bij de Bol.com & Amazon.nl zelf.