Veelgestelde vragen

Vind hier wellicht een antwoord op je vraag.

Ik heb een styling tool gekocht en wil weten hoe ik dezelfde resultaten krijg als in de salon.

Dat kun je zeker zelf! Op onze Instagram @deiziprofessional delen we tips en tricks met hoe je het mooiste resultaat kunt behalen met onze producten.

 

Krijg ik garantie op mijn aankoop?

DEI•ZI biedt een garantie van 3 jaar op producten met verhitting problemen en andere storingen welke te wijten zijn aan een fabricagefout. De garantie geldt niet voor problemen ten gevolge van misbruik of normale slijtage.

 

Ik bezit een winkel/salon en ben geïnteresseerd in de verkoop van de DEI•ZI producten. Wie kan ik daarvoor contacteren?

Nieuwe verkooppunten zijn altijd welkom! Er kan contact opgenomen worden via de volgende gegevens:

DEI•ZI professional

Tel: +31(0)10 – 1234 567

info@dei-zi.com

Er zal dan zo snel mogelijk contact worden opgenomen.

 

Ik heb minder dan 3 jaar geleden een product gekocht. Ik heb geen aankoopbewijs meer maar de doos nog wel. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

De garantie zegt dat het aankoopbewijs bewaard dient te worden. Wanneer er geen aankoopbewijs aanwezig is kunnen wij de garantie helaas niet hanteren.

 
Wat is het verschil tussen keramiek en tourmaline?

Keramiek garandeert perfecte styling zonder aan het haar te trekken en zonder dat het breekt. Er zal geen schade ontstaan aan de haarwortel. Keramische platen voorkomen verkleuren van het haar.

Tourmaline platen produceren negatieve ionen welke het haar glad en pluisvrij maken. Infrarood hitte gaat direct naar de kern zonder het haar te beschadigen.